Inleners

Opdrachtgevers

Bent u, als bedrijf, werkzaam in de bouw? Bent u snel op zoek naar extra krachten? Vindt u het ook lastig om te beslissen of u mensen zelf in dienst wilt nemen ja of nee?

Als u deze vragen met ja kunt beantwoorden dan bent u op zoek naar Bouw Talent Flex. Wij kunnen er voor zorgen dat u snel geholpen wordt met uw personeelsvraag.

Bouw Talent Flex biedt u gediplomeerde, goed gemotiveerde en flexibele arbeidskrachten aan om in tijden van extra drukte en of ziekte het personeelsprobleem op te vangen. Onze flexkrachten zijn vooraf geselecteerde kandidaten op verschillende niveaus. Wij zijn voortdurend op zoek naar goede krachten zodat wij u ook snel van dienst kunnen zijn bij vraag. Immers, op het moment dat u personeel nodig bent wilt u geen week meer wachten.

Bouw Talent Flex is onderdeel van Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel en werkt inmiddels samen met meer dan 100 aannemers/leerbedrijven die zijn aangesloten bij de Vereniging Opleidingen Bouw. Deze bedrijven zorgen er bij inleen van flexkrachten voor dat de geldstromen binnen de keten van uitzenden en opleiden blijft. Kortom, als u bij Bouw Talent Flex uw krachten inleent draagt u bij aan de opleiding van de jonge aanwas in de bouwsector.

Meldt vandaag nog uw vacature aan zodat wij u morgen al kunnen voorzien!

Bedrijfsnaam*

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Functieomschrijving

Dienstverband*

Aantal uren per week

Ingangsdatum

Standplaats

Functieprofiel